Kerstpakketten geven aan minima

13 december 2020 om 18:57 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Zo vlak voor kerst krijgen in de gemeente Barneveld mensen met een minimaal inkomen een kerstpakket. Dit kerstpakket is niet van de overheid, het wordt volledig ingezameld door de Stichting Kerstpakketten Barneveld.

Dit jaar is een bijzonder jaar. Vanwege Corona worden de meest kwetsbare mensen onder ons extra getroffen. Zij moeten met zeer weinig geld rondkomen. In de gemeente Barneveld zijn er ongeveer 500 mensen met een minimaal inkomen. Zij hebben bericht gehad. Zij kunnen woensdag 16 december een pakket ontvangen. Deze jaarlijkse actie wordt mogelijk gemaakt door inwoners uit Barneveld die geld geven aan de stichting. Ook diaconieën en sponsorende bedrijven zorgen voor geld voor deze vriendelijke actie.

De Stichting bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die zich in december inzetten voor dit goede doel. De inhoud van de pakketten wordt geleverd door de Wereldwinkel en Ons Bedrijf maakt de pakketten gereed. De vrijwilligers zorgen voor inzameling en verspreiding door geheel Barneveld.

Wilt u meewerken en een goed gebaar geven met kerst? Eén pakket kost 25 euro. Uw gift komt volledig voor 100% ten goede aan deze actie!

Bijdragen kunnen gedoneerd aan de bankrekening van de Stichting Kerstpakketten Barneveld, rekeningnummer NL41ABNA0977347281.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie