Afbeelding
AberMedia

Auto te water in vijver Jan Seppenplein; één gewonde, twee inzittenden onderkoeld

12 december 2020 om 12:47 Ongeval


BARNEVELD Een bestuurder van een personenauto is zaterdagochtend in een vijver aan het Jan Seppenplein terecht gekomen. Omstanders reageerden gelijk en zijn het water ingegaan om de bestuurder en de andere inzittende uit het voertuig te halen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de zorg overgenomen van de omstanders. De twee inzittenden zijn bij het ongeluk onderkoeld geraakt. 

Bij het ongeluk raakte er nog een derde slachtoffer gewond, deze werd aangereden door de auto voordat die in het water terecht kwam. Het slachtoffer heeft lichte verwondingen aan zijn arm overgehouden maar kon uiteindelijk door familie opgehaald worden. 

Rond 10.35 uur reed de man door nog onbekende oorzaak vanaf de naastgelegen parkeerplaats achteruit over het trottoir en een strook gras en belandde uiteindelijk in het water waar de auto naar het midden van de vijver dreef. De brandweer heeft met hulp van het duikteam van de brandweer Nijkerk de auto met een lier naar de kant getrokken waarna de auto met behulp van de kraan van het hulpverleningsvoertuig op het droge getrokken kon worden. De auto zal door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie