Big Mama Saté nieuw aan horecaplein Barneveld

1 april 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Deze week opent aan de Groen van Prinstererlaan de nieuwste horecazaak van Barneveld. Rob Vinkenborg en Aliya Otte starten vrijdag met Big Mama Saté, het restaurant ,,met de lekkerste saté'' van Barneveld.

In het pand waar voorheen shoarmazaak Hamsi zat, kan Barneveld vanaf aanstaande vrijdag terecht voor onder meer een portie saté. Rob en Aliya openen dan de deuren van Big Mama Saté. Het wordt bij het nieuwe restaurant mogelijk om zowel ter plekke een maaltijd te nuttigen, als het afhalen van eten. Ook behoort het laten bezorgen van eten en catering tot de mogelijkheden.

Eigenares Aliya Otte heeft inmiddels ruime ervaring. De van oorsprong Rotterdamse verzorgt al jarenlang de catering voor zowel kleine partijen als grote bedrijven. Alle positieve kritieken op haar kookkunsten wil zij doorzetten naar Big Mama Saté. ,,Door het gebruik van alleen verse producten hopen wij de authentieke Indische smaak te behouden.''

Het compleet opgeknapte pand aan de Groen van Prinstererlaan sluit hier volgens de initiatiefnemers naadloos bij aan. Met het gebruik van warme kleuren en meerdere Indische beelden is een gezellig restaurant gecreëerd. Het pand kent ongeveer vijftien zitplaatsen. ,,In eerste instantie kiezen we voor een kleine menukaart. Dit omdat we gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.''

Op de menukaart van het restaurant zijn naast saté ook bijvoorbeeld roti, kipkluifjes en meerdere verschillende buitenlandse broodjes te vinden. In het eerste weekend kent Big Mama Saté enkele 'lekkere acties'. Een portie saté met brood of rijst kost bij afhalen slechts vijf euro; een portie saté met bami of friet kost 7,50.

Vanaf vrijdag 4 april staan de deuren aan het Barneveldse horecaplein wagenwijd open. Elke woensdag, donderdag (van 12 tot 20 uur), vrijdag (12 tot 22 uur) en zaterdag (16 tot 00 uur) is Big Mama Saté geopend. Op andere tijden is er ook de mogelijkheid tot catering. Big Mama Saté is telefonisch bereikbaar via 06-36544608 en is gevestigd aan de Groen van Prinstererlaan 61. Binnenkort wordt op www.bigmamasate.nl de website gelanceerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie