15 april 2015 om 00:00 Sport

HARSKAMP - Zaterdagvierdeklasser Harskamp leed een 3-1 nederlaag bij koploper Vierhouten'82. ,,Het zat ons niet mee tegen deze tegenstander. Natuurlijk staan ze niet voor niets aan kop. Jammer dat de beslissingen van de scheidsrechter niet in ons voordeel uitvielen", blikte Harskamp trainer Ronald de Roos terug.

De wedstrijd ging lang gelijk op. ,,De opdrachten werden goed uitgevoerd'', analyseerde De Roos verder. Jari Langenbach liet na 26 minuten spelen zijn tegenstander glippen en de 1-0 (Joachim Evertse) stond op het scorebord.

,,Dat was een tegenvaller. Benno Jansen kreeg mogelijkheden maar de gelijkmaker wilde niet vallen."

Op slag van rust viel de 2-0. ,Maries Cozijnsen redde nog maar op het lobje Joeri Kaal was hij kansloos:2-0", had de trainer genoteerd.

Aldo van Norel en Martijn Peelen werden ingebracht. ,,Het ging daarna goed. Aldo van Norel was er doorheen en op weg naar de 2-1. Hij werd onderuit gehaald. Er volgde geen rood. De kans ging verloren maar ook de overtal situatie", baalde De Roos.

Harskamp zag Michael van de Lagemaat op de kruising schieten. Benno Jansen kwam een teenlengte tekort voor de aansluitingstreffer.

Daarna volgde de genadeklap: 3-0. Aldo van Norel bracht uit een strafschop de eindstand op 3-1.

Doelpunten: Joachim Evertse 1-0; Joeri Kaal 2-0; Niels Reezigt 3-0; Aldo van Norel 3-1;