Peren, pracht en prullaria!

15 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Mooie toonbanken, schrijftafeltjes, boeren banken, dressoirs, bistrostoeltjes en curiosa. Waar? Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath op een perenfruitteelt terrein. Allemaal geleverd vanuit hartje Frankrijk naar hartje Nederland.

Maarten en Eva van Dorst, eigenaren van de DECORAGE, wonen in de Loire-streek. Dagelijks speuren zij naar brocante, industriële items en antiek. Met hun vrachtwagen rijden ze heel wat kilometers. Ze bezoeken schuren, depots, markten en antiekhandelaren. Tezamen met DECORATIEHANDEL HJ, gespecialiseerd in sfeervolle spulletjes, resulteert dit in een bonte verzameling brocante. Te bewonderen op het terrein van een perenfruitteler. En allemaal voor een betaalbare prijs.

Stoere werkbanken, originele kapstokken, metalen lockers en vele kleine curiosa. Elk item is uniek, heeft een eigen verleden, en je ziet dit terug in het vintage karakter. Een doorleefd tafelblad, oude en originele handvatten, soms nog de originele verflaag of juist opgeknapt naar de laatste trends.

Mocht u niet om een meubelstuk verlegen zitten, de winkel is ook een oase van decoratieve spulletjes van Decoratiehandel HJ. Leuk voor Pasen! Zelden loop je met lege handen weer naar buiten…

TIP: Lees in de Maison en France een leuke reportage 'Une seconde Vie' over hun Franse leven.

Elke zaterdag open

Voor particulieren: 12.00 -16.00 uur of op afspraak.

Detaillisten /verkoopfeestjes en kerstpakketten: op afspraak.

Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath

www.decorage.nl & www.decoratiehandelhj.nl

Tel.: 0033-(0)606786782 of 06-14797008 (Decorage)

Tel.: 0344-571610 (winkel)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie