Primeur voor Arjen Hazenberg Freeswerken BV uit Lunteren

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

PRIMEUR

Werkendam, 25 maart 2014

Arjen Hazenberg van Arjen Hazenberg Freeswerken BV heeft de eerste Wirtgen W50DCi van Nederland in ontvangst mogen nemen bij Wirtgen Nederland uit Werkendam.

De Wirtgen W50DCi is een zeer krachtige machine uit de reeks freesmachines, welke door Wirtgen wordt geleverd en is in deze uitvoering met Tier4 techniek de eerste geleverde machine in Nederland. Deze frees is de juiste aanvulling op het dienstenpakket van Arjen Hazenberg Freeswerken BV.

Beton- en asfaltfrezen zijn de specialisaties van het bedrijf uit Lunteren. Arjen Hazenberg Freeswerken BV beschikt nu over de kleinste uit de reeks, de Wirtgen W35DC, en de Wirtgen W50DCi.

Beide frezen zijn met roetfilter en kunnen voorzien worden van stofafzuiging voor werk binnen.

Deze nieuwe koudfreesmachine voldoet met zijn nieuwe motor, merk Deutz type TDC 4.1L4 met het roetfilter de DVERT, aan de laatste eisen op het gebied van uitstoot.

De DVERT roetfilter staat voor Deutz Variable Emessions - Reduktions - Technologie wat voor nog minder schadelijke uitstoot zorgt.

Arjen Hazenberg Freeswerken BV onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

De Wirtgen W50DCi is verder voorzien van de nieuwste technologie, zoals levelpro hoogteregeling en een verstelbare ergonomische stoel inclusief het bedieningspaneel.

Standaard freesbreedte is 500 mm, maar de frees kan ook voorzien worden van een 150 mm freesrol.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Arjen Hazenberg. (mobiel: 0612874431) of kijk op www.freesspecialist.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie