15 april 2015 om 00:00 Sport

Voor ODIK staat de thuiswedstrijd tegen Die Haghe op het programma. Die Haghe is een sterke ploeg. Op het veld strijdt de Haagse ploeg mee om het

kampioenschap in de Overgangsklasse en in de zaal heeft de ploeg zich zelfs staande gehouden in de Hoofdklasse. In de eerdere ontmoeting van dit

seizoen was Die Haghe nog een maatje te groot voor ODIK. ODIK verloor in Den Haag met 14-11. In de zaal heeft de ploeg van Adriaan van Dijk grote

stappen gemaakt en ze is klaar voor de volgende krachtmeting. De wedstrijd gaat om 15.30uur van start op Sportpark Oosterbos te Barneveld.

Revival speelt morgen weer niet op eigen veld, maar nu gaat de reis naar Linschoten om Luno te ontmoeten. Luno staat in verliespunten tweede op de ranglijst en moet dus niet worden onderschat.

De Terschuurse club steekt niet onder stoelen of banken dat het kampioen wil worden in deze tweede klasse en daarvoor zijn nog 6 wedstrijden te spelen waar Revival er nog een stuk of drie van moet weten te winnen met de riante voorsprong van zes punten die het nu heeft. Luno is in de zaal gedegradeerd na twee beslissingswedstrijden en is dus pas net weer op het veld begonnen. Op het gras zelfs, want zo langzamerhand is het een uitzondering in de korfbalwereld als er op echt gras wordt gespeeld zoals in Linschoten het geval is. Aanvang is om half vier op Sportpark "Rapijnen".

DWS is de hervatting van de veldcompetitie goed begonnen met een ruime overwinning op Vakgericht. Twee nuttige punten omdat hiermee handhaving wel zeker lijkt en dat geeft rust na de onverwachte degradatie in de zaal.

Komende tegenstander DUKO uit Duiven staat één positie onder DWS op de 4e plaats maar wel met een achterstand van 5 punten. De uitwedstrijd werd in Duiven vrij makkelijk gewonnen, na een 13-5 russtand werd het uiteindelijk 18-13, maar de Duivense ploeg heeft versterking gekregen waardoor men in de zaal kampioen is geworden en deze prestatie extra kracht bijzette door afgelopen zondag koploper Atalante een punt af te snoepen. DWS zal dus vol aan de bak moeten om de punten thuis te kunnen houden en daarmee misschien wel dichter bij de koplopers uit Apeldoorn te komen die deze ronde de strijd met elkaar aangaan. Aanvang 15.30 uur op het sportpark van DWS.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie