Fietsenmaker Fraanje viert 80-jarig bestaan

25 maart 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Rijwielhandel C. Fraanje uit Barneveld is jarig. Zaterdag 29 maart pakt de Barneveldse onderneming daarom groots uit voor jong en oud. Van een proefritje in een volledig elektrisch aangedreven Tesla tot buffelen op de houten Bough Bike. En wie liever wat minder actief is, kan genieten van de kwaststreken van een kunstschilder.

Ronnie Fraanje gaat er helemaal voor. ,,Op 29 maart hebben we een leuke én actieve jubileumdag 29gepland. Voor jong en oud is er in en om de rijwielhandel van alles te doen. Bovendien worden onze vaste klanten een beetje extra verwend. De eerste tachtig klanten die hun oude factuur inleveren, kunnen rekenen op een heerlijke Limburgse vlaai. Op de feestdag zelf maakt de vaste klant ook nog eens kans op een korting ter waarde van een oude factuur. Zo laten we iedereen meegenieten van onze verjaardag."

Ook voor kinderen is er een activiteit. Zij kunnen meedoen aan een bouwwedstrijd. ,,Wie de mooiste fietswerkplaats in een kijkdoos bouwt, wordt beloond met een stoere Tornado-stuntfiets. Ook op de jubileumdag, aanstaande zaterdag, is er voor de kinderen genoeg te doen. Terwijl ouders genieten van een ritje in de elektrische Tesla, springen de kinderen rond op het springkussen of spelen ze in het speelhuisje.''

Meer informatie op de site www.fraanjeuwfietsenmaker.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie