Paastocht met de huifkar - Eieren zoeken en beschilderen

15 april 2015 om 00:00 Regio

EDE - Op maandag 21 april, tweede paasdag, kan men samen met de kinderen / kleinkinderen gaan zoeken naar de eieren die de paashaas in de omgeving van het Natuurcentrum Veluwe heeft verstopt. Deelnemers rijden in een huifkar over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren zijn verstopt.

Daar aangekomen kan men samen met de kinderen en met hulp van de paashaas gaan zoeken. Na afloop van de zoektocht gaan de deelnemers met de huifkar terug naar het Natuurcentrum. Daar aangekomen kunnen de gevonden eieren beschilderd worden.

Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert in samenwerking met huifkarcentrum Wouter Hazeleger, en Berbar's Winkeltje deze tocht op maandag 21 april. Vanaf 10.00 uur vertrekken elk half uur huifkarren over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren verstopt zijn. De laatste rit is om 14.00 uur.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a in Ede ( een zijweg van de N 224, provinciale weg Ede-Arnhem). De kosten voor deze tocht zijn EURO 9,-- per persoon inclusief 1 consumptie, 1 plakje

cake en uiteraard de huifkartocht.

Voor deelname aan dit unieke evenement is reserveren noodzakelijk. Dit kan bij de VVV in Ede (0318) 61 44 44. Bij uw reservering kunt u opgeven met hoeveel personen u deel wilt nemen, en op welk tijdstip u uw tocht wilt starten. De ervaring leert dat deze tochten snel zijn volgeboekt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie