15 april 2015 om 00:00 Sport

VVOP 3

Hierden 3

Het lukte VVOP opnieuw niet een voorsprong over de streep te trekken. In de laatste tien minuten slaagde Hierden er in een 3-1 achterstand om te zetten in een gelijkspel.

VVOP opende sterk. Robin van 't Land en Jeffrey Molenaar kopten uit hoekschoppen van Thomas Broedelet net naast. In de 20e minuut schoot Jeffrey Davelaar uit een vrije trap van Niels Simon VVOP op voorsprong; 1-0. Die voorsprong werd tot één minuut voor de rust vastgehouden. Op dat moment zorgde Arnoud Vrieling voor de gelijkmaker; 1-1.

Na rust zette Rowin Batterink VVOP met een afstandsschot weer op voorsprong; 2-1. In de 75e minuut werd de voorsprong vergroot. Emiel Zwaagman kopte een pass van Glen Geefshuysen door op Niek Bos, die met een lob scoorde; 3-1. De overwinning leek binnen, maar in de 80e minuut leidde een verdedigingsfout tot de aansluitingstreffer; 3-2. Nog leek er geen vuiltje aan de lucht. Thomas Broedelet had de marge weer op twee kunnen brengen, maar schoot uit kansrijke positie net over. De deceptie voor VVOP volgde in de slotminuut, toen Brian Klaassen voor de gelijkmaker zorgde; 3-3. Zo liet VVOP opnieuw een gewonnen wedstrijd in de slotfase onnodig uit handen glippen.

Doelpuntenmakers; Jeffrey Davelaar 1-0; Arnoud Vrieling 1-1; Rowin Batterink 2-1; Niek Bos 3-1; Stefan Jansen 3-2; Brian Klaassen 3-3.