Unieke kansen voor bijzondere kunstprojecten: Maak het in Gelderland

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

KCG en VSBfonds zoeken in 2014 samen naar bijzondere projecten van kunstbeoefenaars die niet georganiseerd zijn in een stichting of vereniging. Maak het in Gelderland biedt een unieke mogelijkheid door ook niet-rechtspersonen die in groepsverband actief zijn de kans te bieden een donatie aan te vragen. Dit kan voor bijvoorbeeld een tijdelijk samenwerkingsproject waarin artistieke ontwikkeling van de uitvoerders centraal staat.

Denk aan het ontwikkelen van een app samen met andere dichters uit de regio, met zangers uit verschillende koren een bijzonder stuk instuderen of met een aantal kunstenaars voor het eerst een installatie maken. De resultaten van de projecten moeten in de periode juli-december 2014 in Gelderland gepresenteerd worden aan het publiek.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 1 april a.s. is er van 19.00 tot 20.00 uur in Markant, Nieuwstraat 379 in Apeldoorn een informatiebijeenkomst over Maak het in Gelderland. Tijdens de informatiebijeenkomst kunt u meer te weten komen over de voorwaarden, advies inwinnen en uw eventuele projectidee voorleggen. Meer informatie en het inschrijfformulier voor deze bijeenkomst vindt u op www.kcg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie