15 april 2015 om 00:00 Regio

Woudenbergse postzegel- en muntenvereniging

ONDER DE LOEP

Public Relations:

L.J. van Asselen

Jacobshoeve-erf 30

3931 RZ Woudenberg

tel.: 033-2864487

Woudenberg, 20 maart 2014

Persbericht

Op maandag 7 april organiseert de Woudenbergse postzegelvereniging ONDER DE LOEP weer haar maandelijkse verenigingsavond in Cultureel Centrum DE CAMP, Bosrand 15 te Woudenberg. De aanvang is deze keer om 20.00 uur.

Iedere postzegelverzamelaar, die zijn liefhebberij met andere verzamelaars wil delen, is van harte welkom om de sfeer en vooral ook de gezelligheid te proeven. Onze avonden worden zowel door dames als heren druk bezocht. Telefonische informatie over deze bijeenkomst wordt verstrekt door mw. D.H. Visser, tel. 033 2863510

Wie een leuke en leerzame hobby zoekt, waaraan u net zoveel geld en tijd kunt besteden als u zelf wilt, kan komen kijken. De toegang is gratis. Het lidmaatschap kost slechts € 32,00 per jaar. Voor leden van een andere postzegelvereniging is wellicht een zeer forse korting mogelijk.

Mocht u geen prijs meer stellen op toezending van dit persbericht, of mocht u anderen kennen, die juist wel belangstelling hiervoor hebben, neemt u dan kontakt op met bovenstaand adres.

Voor uw plaatsing, bekendmaking of andere promotionele aktiviteiten zeggen wij u hartelijk dank.

L.J. van Asselen

--------------------------------------------------------------------

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

--------------------------------------------------------------------

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie