15 april 2015 om 00:00 Regio

Maandag avond 10 maart was het dan zover. De informatie avond van het nieuwbouwplan De Prinsenhof in de Breehoek was een feit. Tussen 19:30 uur en 21:00 uur konden belangstellenden zich laten informeren over de appartementen die op de locatie van de voormalige Gereformeerde Gemeente aan de Prinsenlaan zullen verrijzen.

Dat er in Scherpenzeel vraag is naar betaalbare appartementen bewees de grote opkomst op deze avond. Al ruim voor half acht kwamen de eerste geïnteresseerden binnen lopen. Makelaars Gerben van Es (T&A Van Es Makelaardij) en Marcel Donker en Erwin Geijtenbeek (Makelaardij Woudenberg) waren continu in gesprek met enthousiaste kandidaten. Veel gehoorde opmerkingen waren: "Dit is er nog niet in Scherpenzeel" of "in mijn eentje kan ik geen huis kopen en dit is voor mij alleen wel betaalbaar" en tot slot werd er ook regelmatig aangeven dat de maandlasten ongeveer gelijk liggen of vaak ook nog wel lager dan de huur van een sociale woning. Het voordeel bij De Prinsenhof is dat je nu wel aflost en dat het uiteindelijk een investering is in een appartement dat van je zelf wordt.

Ronduit positief werd er gesproken over het feit dat per appartement één vaste parkeerplaats beschikbaar is en dat er daarnaast nog ruimschoots gedacht is aan de parkeerplaatsen voor bezoekers. Een unicum voor een dergelijk project op een inbreidingslocatie.

Op deze avond waren er met name veel alleen-verdienende starters afgekomen. Wat misschien wat is ondergesneeuwd is het feit dat er ook aan de senioren gedacht is. Zo worden er op de begane een tweetal royale drie- appartementen met terras gerealiseerd (woonoppervlakte is circa 85m²). Deze royale appartementen krijgen elk ook twee eigen parkeerplaatsen tot hun beschikking.

Mocht u / jij de informatie avond in De Breehoek gemist hebben. Inschrijven kan nog tot 24 maart 2014. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T&A Van Es Makelaardij op 033-2770669 of Makelaardij Woudenberg via 033-2864411.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie