Otterloër aangehouden na verkeersconflict en mishandeling

17 juni 2014 om 00:00 Regio

OTTERLO - De politie heeft vrijdagmiddag een 33-jarige man uit Otterlo aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 42-jarige vrouw uit Otterlo, nadat zij hem met haar auto zou hebben afgesneden.

De vrouw reed, met kinderen in de auto, over de Apeldoornseweg richting Otterlo. Ze haalde de auto van de verdachte in, die haar vervolgens eerst bumperklevend en met lichten seinend achtervolgde en haar vervolgens passeerde en tot stoppen dwong op de Apeldoornseweg.

De vrouw wist het terrein van een tuincentrum op te rijden, waar ze werd klem gezet door de verdachte. Op de parkeerplaats is de verdachte met de vrouw in discussie gegaan, waarbij hij haar zou hebben vastgepakt en geschopt.

Met behulp van het personeel en een klant van het tuincentrum is de vrouw naar binnen gegaan en zijn de verdachte en een andere man die bij hem in de auto zat weggestuurd.

De politie werd gewaarschuwd en heeft aan de hand van het opgegeven kenteken de bestuurder van de auto thuis aangehouden. De 33-jarige man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie