Wensboek overhandigd aan wethouder Van Daalen

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Nadat op 7 januari wethouder Van Daalen de ‘wensboek-campagne’ van Elan Barneveld heeft gestart, is het ingevulde wensboek donderdag 27 februari, overhandigd aan genoemde wethouder.

Medewerkers van Elan hebben in de afgelopen periode met het wensboek een aantal plekken aangedaan in de gemeente Barneveld. Zo was het wensboek onder andere vindbaar op de markten in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen. De bibliotheek in Kootwijkerbroek, Het Plein, Stroe, Buurthuis Bronveld (), vergadering van een wijkplatform. Veel burgers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun wens voor Barneveld in dit boek te noteren.

Verder zijn er digitale inzendingen binnengekomen die eveneens in het wensboek zijn opgenomen.

Ook de politieke fracties zijn geïnformeerd over het wensboek. Aan hen is de vraag voorgelegd om hun wensen en ideeën ten aanzien van het WMO beleid kenbaar te maken.

In de ontmoeting tussen medewerkers van Elan en inwoners van Barneveld is ook ingegaan op de vraag hoe de aandrager van een wens of droom zelf of samen met zijn netwerk kan bijdragen aan realisatie van de opgeschreven wens. Dit om op deze manier de nieuwe rol van ZELF-Samen-gemeente eigen te maken en toe te passen.

Het wensboek zal tot en met vrijdag 7 maart in de hal van het gemeentehuis staan. Iedereen is daardoor nog in de gelegenheid om het wensboek te zien en aan te vullen. Wensen en dromen voor de gemeente Barneveld kunnen ook doorgegeven worden via info@elanbarneveld.nl. Daarna zal het wensboek nog vindbaar zijn in het Westerveldhuis, Amersfoortsestraat 18 in Barneveld.

Alle wensen en dromen zijn ook vindbaar op de website van Elan: www.elanbarneveld.nl/wensboek.

Graag geeft Elan met de aandragers vervolg aan de wensuitingen. Concreet gaat Elan dat doen door bepaalde wensen te integreren in nieuwsuitingen of blogs op haar website. Verder gaat Elan na of bepaalde wensen met behulp van de aandragers en andere betrokkenen gerealiseerd kunnen worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie