Helden van Barneveld is een feit, Barneveld heeft zin in een feest!

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Helden van Barneveld is een dance feest waar lokale artiesten een echt podium krijgen. Meerdere dj's, een saxofonist, percussionist , dansers en een waanzinnige lichtshow zorgen voor een fantastische avond. Op Zaterdag 8 maart 2014 in de toneelzaal van de veluwehal gaat het gebeuren.

Organisator Tom Hengeveld verteld dat hij het weer eens nodig vind dat Barneveld en haar kwaliteiten weer een op de kaart worden gezet. Hij wil ons weer eens laten voelen wat een avondje uit kan zijn en wat voor een spektakel het is om naar zo'n evenement te gaan.

De avond begint met de strechting hour begeleid met de deephouse muziek van DJ BA. Bernard Bouwmeester zal met zijn warming up muziek het publiek klaarstomen voor de hoofdact. IsaxBonvineas vs Runny Rem zullen voor een waanzinnige opening zorgen met hun saxofoon, percussie en dj skils. Dj Chico volgt hun op en verzorgt the crazy hour met zijn populaire hits. Mart Knibbe mag de avond afsluiten en zorgt voor een happy end met knallende afsluiting.

Het evenement is voor 18+ maar zegt Hengeveld, we zien nu al dat ook het oudere publiek juist veel interesse heeft in dit evenement. De gemiddelde leeftijd is nu al 24+ en we verwachten ook wel ouder publiek. Het wordt EEN grote act en niet zoals alle andere feestjes.

Tot nu toe zijn er bijna 200 tickets verkocht en dat is een goed teken zegt de Barnevelder. Dit betekent dat Barneveld er zin in heeft maar uiteraard hopen we er nog meer te mogen verkopen. Tickets zijn nu te verkrijgen via www.heldenvanbarneveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie