Barneveldse 'smartwall' maakt wanden aantrekkelijk

25 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - More2explore uit Barneveld en Wijzonol Bouwverven uit Zwolle gaan samenwerken aan de 'Smartwall'. ,,Dit is de exclusieve combinatie van Re-Image met de professionele afwerkingsproducten van Wijzonol.''

More2explore uit Barneveld is al enige tijd actief met Re-Image, een ,,slimme magnetische oplossing waardoor binnen enkele minuten beelden kunnen worden gewisseld op wanden''. Het totaalconcept Re-Image|smartworld biedt volgens de initiatiefnemers ,,ongekende creatieve mogelijkheden voor onder meer spreekkamers en kantoren, inspiratieruimtes en scholen, winkels en hotels''.

,,De crux van Re-Image, en daarmee onderscheidend in de markt, is dat de ondergrond zélf magnetisch wordt uitgevoerd; alles van metaal kleeft aan deze wanden. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor opdrachtgevers, interieurspecialisten en schilders. Presenteren, decoreren of het wisselen van fotoprints, alles is mogelijk", legt Jan van Ginkel van More2explore uit. Hij is afkomstig uit de signwereld en samen met Ton van Kattenbroek, van huis uit communicatieadviseur, is hij anderhalf jaar geleden gestart met More2explore.

Tijdens een klus voor een ziekenhuis in Nieuwegein kwamen de Barnevelders in contact met Wijzonol. De opdracht was om Re-Image toe te passen als een beschrijfbare variant (whiteboard) in ruimtes met strenge hygiënische eisen. ,,Samen met de verfspecialist uit Zwolle is een groot aantal tests uitgevoerd op verschillende verfsoorten en industriële coatingproducten. Dit heeft geleid tot een geselecteerd aantal producten van Wijzonol die de testen glansrijk hebben doorstaan. Hiermee zijn we in staat de magnetische ondergrond van Re-Image in iedere gewenste kleur op te leveren.''

Met het tackelen van de hygiëne-eisen van het ziekenhuis, werd eigenlijk meteen voldaan aan een wens van Van Ginkel en Van Kattenbroek om Re-Image te kunnen overschilderen in elke gewenste kleur. ,,Het is namelijk belangrijk dat je de sfeer van een ruimte behoudt. Je brengt de magneetfolie, naar wens in horizontale of verticale banen, alleen dáár aan waar je het nodig hebt. En ook als je geen visuals op de wand kleeft, moet de uitstraling goed zijn", legt Van Ginkel uit. ,,Samen met 29Wijzonol hebben we een Professional PartnerPlan uitgewerkt voor de markt van onderhoudsbedrijven. ,,Schilders die een deel van de markt zijn kwijtgeraakt door de opkomst van fotobehang, kunnen nu een alternatief bieden dat veel flexibeler is. En de magneetfolie kunnen ze zélf aanbrengen en schilderen. Dat moet ze aanspreken."

Meer informatie: www.re-image.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie