Lynn Austin komt naar Nijkerk

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De bekende auteur Lynn Austin brengt in aanloop naar de boekenweek een bezoek aan Nederland. Zij schreef haar prachtige en veel gelezen romans waaronder 'Eva's dochters', 'Mijn moeders hoop', 'Mijn dochters droom', 'Eindelijk thuis' en 'de Plantage'. Ook de bijbelse romanserie over Hizkia, Manasse en Zacharia zijn van haar hand.

Zeer binnenkort verschijnt haar nieuwe boek met als titel 'Lopen op het water' wat in het teken staat van haar persoonlijke reis door Israël. Ter gelegenheid hiervan komt de schrijfster vanuit Amerika naar Nederland.

Op dinsdagmiddag 4 maart a.s. van 15.30-17.00 uur is Lynn Austin te gast bij Boekhandel Den Hertog en u/jij kunt hierbij aanwezig zijn!

Lynn Austin vertelt deze middag over haar boek, presenteert foto's van haar reis, er is gelegenheid tot het stellen van vragen en natuurlijk is er ruimte voor signeren.

Kortom het belooft een zeer speciale middag te worden.

Wilt u dit met ons meemaken, meldt u zich dan aan bij Boekhandel Den Hertog of via aanmelden@hertogboeken.nl. De entree is gratis. Van 5 maart t/m 15 maart 2014 vindt de Week van het Christelijke Boek plaats. Lisette van de Heg schreef hiervoor het actieboek ‘Later’. U ontvangt dit boek gratis bij besteding van minimaal € 12,50 aan boeken. Het actieboek gaat over een bijzondere reis die meer dan een zoektocht naar de waarheid is. Hartelijk welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie