Feestelijke opening kantoor Suite Seven

11 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Met een feestelijke opening heeft Suite Seven het nieuwe kantoorpand aan de Marconistraat 29 in Barneveld officieel ingewijd. Alle relaties van het Barneveldse mediabureau waren daarbij aanwezig.

Eind vorig jaar betrok Suite Seven het nieuwe kantoor, gelegen naast de Koninklijke BDU. ,,Door de snelle groei van het bureau bleek de werkruimte aan de 29Raperbeek al snel te klein. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met acht vaste werknemers en zes freelancers.''

Tijdens de opening werd met de gasten geproost op de officiële opening van het kantoorpand. Na een bezichtiging stond een hapje en een drankje klaar voor de aanwezigen. 's Avonds nam de Barneveldse zanger Ben Sproet de microfoon tot zich om de aanwezigen te vermaken.

Suite Seven is een mediabureau dat zich voornamelijk richt op de online kant. Het bedrijf houdt zich naast het bouwen van complete websites en webshops ook bezig met de online prestaties van de producten. ,,Door zich te richten op online marketing worden alle websites naar grotere hoogten gestuwd.''

De feestelijke opening van het kantoorpand ging gepaard met de lancering van een nieuwe website. Sinds afgelopen vrijdag is het 29digitale huis van Suite Seven vernieuwd. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.suiteseven.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie