Verkiezingsbijeenkomst SGP in Terschuur

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Geacht lid, beste vriend/vriendin, belangstellende

We nodigen u en jou uit voor een bijeenkomst op maandag 10 februari, in ’t Lösse Hoes in Terschuur, (ingang Eendrachtsstraat, waar vroeger de melkfabriek was). Daar gaat het speciaal over Zwartebroek en Terschuur. Alle raadsleden van de SGP en ook de wethouder komen dan en daar hoor je het laatste nieuws over verlichting fietspad, (starters-)woningen/nieuwbouw, verkeersveiligheid, et cetera. Kortom, over van alles wat onze dorpen aangaat. En alles over de SGP, wat dat is en wat men doet en hoe dit samenbindt om te getuigen in woord en daad in het politieke krachtenveld. Natuurlijk mag je zelf ook vragen stellen of zaken aan de orde stellen. De avond begint om half 8.

Voorafgaande aan die bijeenkomst zullen de raadsleden een werkbezoek brengen aan Zwartebroek en Terschuur om ter plekke goed geïnformeerd te zijn.

Dit is wel een zeer bijzonder mogelijkheid. En we denken dat het voor u en jou ook een aanrader is. Wat denk je? Misschien ben je geen denker maar een doener. Nou voor allebei is hier plaats. Kom! Gewoon dóen.

Mogen we u en jou op 10 februari begroeten? Neem gerust een buurman/-vrouw, vriend/in, broer of zus mee. Je zult er vast geen spijt van hebben.

Van harte welkom.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de PLAATSELIJKE KIESVERENIGING “DE BANIER V”

G.R. Wassink,

secretaris

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie