Vitaliteitscoach start praktijk in Voorthuizen

4 februari 2014 om 00:00 Ondernemend

VOORTHUIZEN - Martin van de Kamp is aan de Rijksweg 57 in Voorthuizen gestart als vitaliteitscoach onder de naam Kamp Balans.

Martin kampte een aantal jaren geleden zelf met klachten van vermoeidheid. De artsen konden de oorzaak daarvan niet vinden. Hij ging toen lezen over voeding en ontdekte dat daar misschien nog wel winst uit te halen was. Hij heeft zijn voedingspatroon en leefstijl drastisch veranderd, waardoor hij zich na verloop van tijd steeds vitaler ging voelen. ,,Ik gun deze ervaring ook aan anderen en heb besloten hier mijn werk van te gaan maken.''

Tijdens zijn studie vitaliteitscoach heeft hij gewerkt bij de Natuurwinkel in Barneveld. Daar heeft Martin de nodige kennis opgedaan over voeding. Nu heeft hij de opleiding tot vitaliteitscoach met succes afgerond en de stap gewaagd door praktijk Kamp Balans te openen aan de Rijksweg in Voorthuizen.

Martin heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die al langere tijd last hebben van oververmoeidheid en stressklachten. Via een intakegesprek stelt hij samen met de cliënt een behandelplan samen. Daarbij gaat het onder meer om voedings- en leefstijladviezen, ademhalingstechniek, ontspanningsoefeningen en massage. Martin begeleidt ook mensen met overgewicht.

De initatiefnemer plant zowel overdag als 's avonds afspraken in. Deze zomer hoopt Martin de studie gewichtsconsulent af te ronden. Kamp Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging.

Meer informatie via telefoonnummer 06-38353835.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie