Nieuw concept Slagerij van Engelen in vernieuwd pand

14 januari 2014 om 00:00 Ondernemend

GARDEREN - Slagerij van Engelen aan de Speulderbosweg in Garderen heeft vandaag de deuren weer geopend na een ingrijpende verbouwing. Eigenaren Ebbo en Leanca van Engelen lanceerden tijdens deze heropening een nieuw concept met kant-en-klaarmaaltijden.

Voortaan kunnen mensen die, bijvoorbeeld na een lange werkdag, geen tijd of zin meer hebben om zelf boodschappen te doen en te koken bij Slagerij van Engelen terecht voor een vers bereide warme maaltijd.

Deze wordt dan meegegeven in een speciale 'foodtray' die het eten warm houdt. Wil men de maaltijd toch wat later eten dan zijn deze trays geschikt voor de magnetron. Zijn er meer gezinsleden die zo'n maaltijd willen bestellen dan kan elk gezinslid individueel kiezen voor een vleessoort of een vegetarisch gericht. Daarbij is er keuze uit diverse aardappelvarianten en een viertal groenten en verschillende sauzen.

Van Engelen kwam op het idee doordat hij zelf niet altijd op tijd thuis is voor het avondeten. ,,Je hebt dan geen zin meer om te koken, maar wilt ook niets steeds patat eten. Door ons nieuwe concept kunnen mensen toch gezond eten. Na het doorgeven van de bestelling duurt het een kwartier voordat de maaltijd klaar is.''

Meer informatie op de site www.slagerebbo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie