Triacom Training opent contactlocatie in Barneveld

10 december 2013 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Triacom Training en coaching opent een contactlocatie in Barneveld bij Commotion aan de Anthonie Fokkerstraat 21b. Er zijn al vestigingen in Bathmen en Utrecht. Op deze contactlocaties worden onder meer de kennismakingsgesprekken en intakes gehouden voor het trainingsprogramma 'De driedimensionale driehoek'.

De eerste van de serie trainingsprogramma's in 2014 start vrijdag 17 januari met als thema 'Hier en nu'. ,,Ondernemers volgen een gevarieerd en indrukwekkend programma waarbij de nadruk ligt op persoonlijke groei''.

,,In deze tijd van grote veranderingen worstelen veel ondernemers met de uitdaging de balans te vinden tussen de ondernemingsbelangen, de privésituatie en de eigen identiteit als mens. Tijdens het trainingsprogramma 'De driedimensionale driehoek' ontdekken ze, samen met andere ondernemers, op een verrassende en persoonlijke manier, hoe ze weer hun eigen kracht en balans kunnen vinden én houden.''

De belofte van de trainers en coaches is dat de ondernemers aan het einde van dit trainingsprogramma een echte verandering ondergaan door nieuwe inzichten in zichzelf als persoon, hun eigen rol in relaties en de eigen onderneming.

Het hele training- en coachingsprogramma is opgebouwd uit 2 delen: 3 maanden training waaronder 6 trainingsdagen op locatie en 3 maanden persoonlijke coaching in de praktijk.

Het programma 'De driedimensionale driehoek' wordt persoonlijk begeleid door coaches die het programma zelf hebben ontwikkeld. ,,Willeke van Barneveld helpt mensen als psycholoog, trainer en coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en veranderprocessen. Barnevelder Ton van Kattenbroek is als communicatieadviseur, trainer en coach gespecialiseerd in het concretiseren van de identiteit van mens en organisatie, waarbij de creatieve vertaalslag naar imago en presentatie centraal staat. Bert Wansink is trainer en coach. Als geboren ondernemer heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren coach voor onder meer ondernemers.''

Meer informatie via www.triacom.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie