Pedicure en nieuwe behandeling voor huidverbetering bij Coscha

28 november 2013 om 00:00 Ondernemend

Eigenaresse Corinne van ingen van Schaik, van Coscha Schoonheids- en Pedicuresalon in Barneveld, heeft de afgelopen maanden trainingen gevolgd voor Société Provençale d'Aromatherapie. Nu zijn er bij Coscha behandelingen mogelijk om huidverbetering te bereiken.

Het product is niet op dieren getest en daarnaast is het 100% natuurlijk, want het bestaat uit 100% natuurlijke etherische oliën.. Deze oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen heen te dringen. Hierdoor is de werking van het product intensief en verbeterend voor alle huidtypen. Veel producten zeggen ook natuurlijk te zijn maar als je goed kijkt naar de ingrediënten dan is vaak een deel maar natuurlijk.

Sinds 2002 heeft Corinne van Schaik een eigen Schoonheidssalon Barneveld. Na 10 jaar heeft zij een complete verandering ondergaan met de salon. Naast schoonheidsbehandelingen, bruidsmake-up en sportmassage, geeft zij nu ook pedicure behandelingen. Nu heeft de salon een compleet aanbod van behandelingen en is er voor iedereen wat.

Heeft u last van huidproblemen zoals eczeem, allergieën, acne, couprose, een hele gevoelige of juist een vette of droge huid en wilt u een mooie huid zonder inspuiting, (agressieve) apparatuur of chemische ingrediënten? Dan kunt u contact opnemen met Schoonheids & pedicuresalon Coscha voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ga hiervoor naar www.coscha.nl of bel 06 454 26 7 26

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie