Wheelcentre Gelderland naar groter pand

8 oktober 2013 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Wheelcentre Gelderland is verhuisd. De autobanden- en velgenspecialist was tot voor kort gevestigd aan de Bellstraat (op het Barneveldse bedrijventerrein De Valk), maar heeft nu zijn intrek genomen in een ruimer pand aan de Dr. Willem Dreeslaan, waar tot voor kort de Quadwinkel haar uitvalsbasis had.

Drijvende kracht achter Wheelcentre Gelderland is de 19-jarige Puttenaar Wim Bergervoet. ,,Dit voorjaar kreeg ik de mogelijkheid om de Autobandenspecialist, toen nog gevestigd op De Valk, over te nemen. Ik kreeg de tip van mijn vader Carel, die daar klant was en hoorde dat het bedrijf ophield te bestaan. Ik was eigenlijk van plan om mijn opleiding aan de autovakschool (IVA Driebergen) een vervolg te geven, maar mijn vader raadde me aan om de stap richting het ondernemerschap te wagen. Hij heeft me de afgelopen maanden op allerlei manieren ondersteund en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Nu, na de verhuizing naar de nieuwe plek, zal ik het helemaal zelf moeten gaan doen, samen met mijn werknemer Abdullah (Ab) Oz. Het wordt een hele uitdaging, want het is een moeilijke tijd, maar ik ga het avontuur graag aan.''

De stap naar het ondernemerschap, inmiddels zo'n half jaar geleden, smaakte al snel naar meer. Toen Bergervoet hoorde dat er aan de Dr. Willem Dreeslaan een pand vrij kwam, zag hij meteen mogelijkheden.

,,We zitten nu op een prachtige A1-locatie. Onze bereikbaarheid is aanzienlijk verbeterd en we hebben er 150 vierkante meter aan ruimte bij gekregen. Dat betekent ook dat we ons aanbod kunnen uitbreiden. We blijven natuurlijk vooral gespecialiseerd in autobanden en -velgen, maar we hebben ook een uitgebreide shop met talloze auto-accessoires. We verkopen allerlei producten op het gebied van onderhoud; van alle automerken, van alle types. Ook voor chiptuning (het afstellen van de motor, zodat deze optimaal presteert, red.) en een apk-voorkeuring kun je bij ons terecht, evenals voor de kleine en grote beurt.''

Wheelcentre Gelderland is gevestigd aan de Dr. Willem Dreeslaan 14 in Barneveld.

De openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.30 uur en zaterdag van 8.30-16.00 uur. Voor meer informatie: 290342-400300 of de website www.wheelcentregelderland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie