Bouwfonds steunt Nijkerk 600 jaar

20 augustus 2014 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Als belangrijke werkgever in Hoevelaken, dat valt onder de gemeente Nijkerk, wil Bouwfonds Ontwikkeling haar verbondenheid tonen met Nijkerk. Mede om die reden is het bedrijf themasponsor van 'Nijkerk 600 jaar'. ,,Het is goed om te zien dat er voor de bewoners en omwonenden van Nijkerk prachtige evenementen worden georganiseerd. Zo'n bijzonder feest van, voor en door de stad draagt zeker bij aan een prettige leefomgeving voor de inwoners van Nijkerk en omgeving", is de overtuiging van Bouwfonds.

Regisseur op de achtergrond

Bouwfonds Ontwikkeling is een gebiedsontwikkelaar die met samenwerkingspartners zoals makelaars en aannemers ervoor zorgt dat woningen worden ontworpen, gebouwd en verkocht. Bouwfonds is daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een woonomgeving, waarin de toekomstige bewoners zich fijn, veilig en comfortabel voelen.

In Nederland werkt Bouwfonds vanuit vijf regiokantoren die zijn gevestigd in Amersfoort, Delft, Eindhoven, Haarlem en Zwolle met het hoofdkantoor aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Door lokaal te werken, denkt Bouwfonds de plaatselijke invloeden en kennis te waarborgen. Samen met de aandeelhouder Rabobank staat Bouwfonds midden in de maatschappij en wordt het gevoel voor lokale omstandigheden gedeeld.

Historie

Bouwfonds is vlak na de oorlog opgericht door een aantal Nederlandse gemeenten. 'Bouwfonds Nederlandse Gemeenten', luidde de naam jarenlang. Vanaf 2005 heet het bedrijf Bouwfonds en sinds 2006 is Bouwfonds Ontwikkeling onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van Rabobank. Vandaag doet het bedrijf in Nederland, maar ook in Frankrijk en Duitsland, nog steeds waarvoor het is opgericht: zorgen voor aangename huizen en wijken. Alles bij elkaar heeft Bouwfonds sinds 1946 de bouw van bijna 300.000 huizen in het land mogelijk gemaakt. Eén van de Bouwfondsprojecten dicht bij huis is het plan Middelaar in Hoevelaken, een woonwijkje waarvan de laatste huizen bijna zijn verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.planmiddelaar.nl of voor het complete woningaanbod op www.bouwfonds.nl/wonen.

Foto: Vogelvlucht plan Middelaar in Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie