Nieuwe schoonheidssalon in Barneveld

18 juli 2013 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - Aan artikelen voor huidverzorging zit soms een luchtje. Dat stelt Altina Wisse van InsideOut, een nieuwe Barneveldse schoonheidssalon aan de Begoniastraat 86. Haar bedrijf gebruikt volgens de Barneveldse alleen natuurlijke en biologische kruiden, oliën en extracten, die (proef)diervrij en eerlijk verhandeld zijn.

,,Veel kruiden, oliën en extracten worden gekweekt met synthetische pesticiden en mest, of ze zijn genetisch gemodificeerd”, zegt Wisse. De producten die zij gebruikt zijn volgens haar beter voor het milieu en laten geen schadelijke stoffen na op de huid. Ook zitten er geen dierlijke bestanddelen in en worden ze niet getest op dieren. Een vierde aspect waarmee InsideOut zich wil onderscheiden is dat het bedrijf met ‘fair trade’ producten werkt. ,,De componenten van de producten komen van bomen, planten en vruchten uit Afrika. Ze zijn erg goed voor de huid en we steunen er projecten in landen als Zimbabwe, Kenya, Oeganda en Botswana mee. Onze leverancier investeert van zijn winst vijftien procent in het behoud van plantdiversiteit en projecten voor de lokale bevolking.”

InsideOut betrekt haar producten volgens Wisse als enige salon in de regio Barneveld van Esse organic skincare, een Zuidafrikaanse huidverzorgingslijn. Bij iedere gezichtsbehandeling geeft Wisse massage van gezicht, hals en decolleté. Naast huidverzorging en massages doet InsideOut ook haarbehandeling, visagie, epileren, harsen en relaxbehandeling.

Op 7 september opent InsideOut haar deuren. Iedereen met belangstelling voor biologische huidverzorging is welkom van 11.00 tot 15.00 uur. Naast een presentatie van het merk Esse is er live cooking met exclusieve biologische hapjes en wijnen, verzorgd door Ecofields uit Wekerom.

Meer informatie: www.schoonheidssaloninsideout.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie