In Otterlo gestolen hond is weer terug

24 december 2012 om 00:00 Nieuws

KOOTWIJK/OTTERLO - Een hond die zondagmiddag was gestolen uit een tuin bij een woning aan de Harskamperweg in Otterlo is maandagavond op hetzelfde adres weer teruggebracht door een onbekend gebleven automobilist. Het gaat om een anderhalf jaar oude boxer (teef) met de naam Lola.

De huidige eigenaren, Annemiek en Gert Jan van Beek uit Kootwijk, en de vorige eigenaren, Paul en Sandy Bronkhorst uit Kootwijkerbroek, waren maandag een mediacampagne gestart om het dier terug te krijgen.

,,We hebben Lola een maand of drie verkocht aan vrienden in Kootwijk'', vertelde Paul Bronkhorst maandagmiddag. ,,Lola was zondagmiddag mee naar Otterlo voor een bezoek aan oma. Ze liep in de tuin toen er plotseling een auto stopte, waarin Lola is meegenomen. Waarom? Ik denk door mensen die honden stelen om ermee te fokken. Deze hond kostte 800 euro.''

De families Bronkhorst en Van Beek zijn dolblij dat Lola weer terug is. ,,Wonderen bestaan, we hebben toch nog een fijne kerst'', melden ze op Facebook, met daarbij een oproep om uit te blijven kijken naar andere dieren die worden vermist.

Meer informatie over Lola op www.facebook.com/vermistlola.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie