Voetbalquiz in Woudenberg

12 december 2012 om 00:00 Nieuws

Een deelnemer verwoordde het vorig jaar als volgt: ,,Ik heb een hele gezellige avond gehad. Er was een sportieve competitieve sfeer. De quiz was compact en afwisselend. Jammer dat ik met petje op petje af bij de laatste drie afviel, anders had ik een leuke prijs gewonnen. De open vragen gingen trouwens heel goed. Die filmpjes tussen de vragen door zaten vol humor, heel leuk gedaan. Oh ja, we zijn 24e geworden, best goed eigenlijk. Ik verheug me al weer op volgend jaar.’’ Eerste werden vorig jaar Marco Villovoye en Niels Fouchier uit Goirle. Zij wisten voor de eerste keer de Moestas Wisselbokaal te winnen. Na drie achtereenvolgende overwinningen werd het duo Van Santen-Aanen uit Odijk onttroond als winnaar. Gaat er weer eens een Woudenbergs duo met de eer strijken? Na een strijd van ongeveer twee uur zal bekend zijn welk koppel dit jaar met de eer gaat strijken.

WOUDENBERG - De achtste editie van de Woudenbergse voetbalquiz wordt gehouden op donderdag 20 december in de kantine van vv Woudenberg.

Voorinschrijven kan via de website van Quiz Gallerie: www.quizgallerie.nl. Inschrijving kan ook op de avond zelf in de kantine vanaf 20:15 uur. De kosten bedragen € 5,- per deelnemer.

Om 21.00 uur wordt gestart met de quiz.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie