Topduels voor korfballers ODIK en Revival

7 december 2012 om 00:00 Nieuws

ODIK reist morgen af naar Amstelveen. Tegenstander KVA staat samen met ODIK, BEP en TZ gezamenlijk aan kop van het klassement. KVA is vorig seizoen gepromoveerd naar de overgangsklasse en presteert dus boven verwachting. Bij een overwinning blijft ODIK bovenin meedraaien en wordt de goede seizoensstart voortgezet. ODIK moet het zaterdag stellen zonder Yasha van Kattenbroek. Zij blijft aan de kant met een enkelblessure. Haar vervangster is Else de Vries. De wedstrijd in de Nieuwe Bankrashal begint om 17.35 uur.

GEMEENTE BARNEVELD - Voor de regionale korfballers staat dit weekend de vijfde speelronde in de zaal op de rol. Er zijn enkele topwedstrijden waar de liefhebber zich op kan verheugen.

Spirit wist zaterdag door een nipte overwinning op Vriendenschaar twee belangrijke punten te pakken. Spirit staat met vier punten nu op een vierde plek. Een positie die het team graag zou willen behouden. Morgen staat de wedstrijd tegen het nog ongeslagen HKC op het programma. In Utrecht zal Spirit scherper moeten beginnen dan zaterdag, wil het kans maken op een overwinning. Als Spirit weer collectief het veld instapt, liggen er ook zaterdag weer mogelijkheden om de punten mee naar huis te nemen. De wedstrijd begin om 19.55 uur in sporthal Hoograven in Utrecht.

(Het complete artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van vrijdag 7 december 2012)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie