Bowlers Triple X slaan harde aanval af

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

Slagerij ten Wolde, de naaste concurrent, was de tegenstander die echt van plan was deze avond toe te slaan. Dit lukte in het begin helemaal niet want Triple X startte met een ruime zege. De slagers kwamen in de tweede doorgang wel angstvallig dichtbij maar dit leidde niet tot een zege, hiervoor moest men wachten tot de slotgame die wel gewonnen werd. De overwinning ging toch met 3-1 naar Triple X dat hierdoor het gat naar de overige teams zag groeien naar zes punten. Ook de andere gegadigde voor een topklassering, Broekhuis Opel/Chevrolet, had een slechte avond want men verloor kansloos met 4-0 van Verkeersschool Jaap Speelziek dat aan een opmerkelijke opmars is begonnen.

BARNEVELD - Tijdens de elfde speelronde van Bowlingvereniging Barneveld afgelopen dinsdagavond stond de koppositie van Triple X in de eerste klasse flink onder druk.

Ook het team De Briellaerd wist weer tot winst te komen, slachtoffer werd Klussenbedrijf van Veenschoten dat alleen de tweede doorgang wist te winnen. De overige punten waren voor De Briellaerd zodat zij een 3-1 zege boekten. Het eigen gemiddelde was de tegenstander van Crew - Perfekt en dat bleek een te zware opgave, men behaalde geen enkel punt.

Niet slecht

In de Hoofdklasse lukte het NADU Installatie Techniek niet om punten af te snoepen van koploper Hiphop & Streetdance Bas. Ondanks dat NADU zeker niet slecht speelde, scoorden de dansliefhebbers duidelijk beter en verdienden daar dan ook vier punten mee. Uit deze wedstrijd kwamen de hoogste scores van de avond, Chantal Bloklander (NADU) met een game van 211 en Henk Oudes (HSB) met een score van 258. Restaurant Ons Lagerhuys blijft knap volgen op een tweede plaats want ook nu weer werd er gewonnen, en wel met 3-1 van Het Fietsenhuis. Dat scoorde in de tweede game het traditionele punt. In de overige games was Ons Lagerhuys duidelijk de sterkere zodat zij verdiend deze strijd wonnen.

(Het complete verslag is te lezen in de Barneveldse Krant van donderdag 6 december 2012)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie