Harskampse gewond bij botsing auto's in De Valk

11 september 2012 om 00:00 Achtergrond

DE VALK/HARSKAMP - Bij een botsing tussen twee auto's op de kruising van de Valkse Engweg en de Koudhoornweg in De Valk is dinsdagavond één van de bestuurders gewond geraakt. De 20-jarige Harskampse, die even buiten bewustzijn raakte, is door de brandweer bevrijd en met onbekend letsel naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht.

De drie inzittenden van de andere auto, een 25-jarige inwoonster van Nieuw-Lekkerland en twee jonge kinderen, zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Voor zover bekend had de vrouw alleen een brandwond, vermoedelijk veroorzaakt door de airbag, en waren de kinderen ongedeerd. De aanrijding vond even na zeven uur plaats.

Volgens de politie reed de automobiliste uit Nieuw-Lekkerland over de Valkse Engweg, komend uit de richting van Wekerom. De Harskampse reed op de Koudhoornweg en zou geen voorrang hebben verleend.

Door de aanrijding kwam het voertuig van de Harskampse tientallen meters verder op de Valkse Engweg tot stilstand, de andere auto belandde in een hek van een naastgelegen weiland. Het zicht op de kruising is beperkt door een maïsveld.

Beide wagens raakten zwaar beschadigd en zijn afgesleept.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie