Bestuurder buggy gewond bij ongeval in Kootwijkerbroek

10 september 2012 om 00:00 Achtergrond

KOOTWIJKERBROEK - De bestuurder van een buggy is zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Laageinderweg in Kootwijkerbroek. De man is door omstanders uit het voertuig bevrijd. Na onderzoek door ambulancepersoneel is hij naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht.

De bestuurder had zojuist de buggy omgeruild, vertelde de eigenaar van het voertuig. ,,Hij had eerder die middag in een huurbuggy gereden, maar die moest ik omruilen voor een defecte buggy, waar klanten mee langs de weg stonden. Ik heb hem nog gewaarschuwd dat deze buggy een zwaardere motor had en dat je hier anders mee moest rijden.

De bestuurder reed rond 17.00 uur in de richting van de Essenerweg, toen het voertuig door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam en met het rechtervoorwiel tegen een lantaarnpaal botste. De klap was zo groot dat de lantaarnpaal bij de grond afbrak en de buggy meerdere malen over de kop sloeg, om uiteindelijk midden op de weg tot stilstand te komen.

De één jaar oude buggy is door omstanders aan de kant van de weg gezet en moet als verloren worden beschouwd. Het rechterwiel is afgebroken en het frame en de rolkooi zijn helemaal krom, aldus de eigenaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie