Castle Quality Fair is nu al volgeboekt

12 juli 2012 om 00:00 Nieuws

Anouk Smulders

BARNEVELD - De eerste editie van de Castle Quality Fair in kasteel 29De Schaffelaar in Barneveld is nu al volgeboekt, meldt de organisatie. De fair wordt woensdag 14 en donderdag 15 november gehouden.

Meer dan 25 ,,hooggekwalificeerde bedrijven’’ uit evenzoveel verschillende branches uit de regio Barneveld hebben alle beschikbare ruimten gereserveerd. Zij presenteren hun producten en diensten presenteren aan genodigde bezoekers.

De organisatie is verrast dat de fair zo in de belangstelling staat bij de geselecteerde bedrijven in deze toch wat minder economische tijden. ,,Ondernemers stropen de mouwen op, zijn creatief en wendbaar, waardoor regelmatig waardevolle successen worden geboekt. Alle ondernemers presenteren zich op basis van branche-exclusiviteit. Over enige tijd starten de mediacampagnes voor de fair’’, aldus de organisatie.

De deelnemende bedrijven zijn enthousiast en zijn nu al gestart om onderling concepten te ontwikkelen en waar mogelijk gezamenlijk tijdens de fair naar buiten te treden. Zo zullen Janet en Henk Bossenbroek van Bossenbroek Man & Woman Mode uit Voorthuizen deels samenwerken met Ibink Juwelen. Verder zullen Hora buitenmeubelen en slaapcomfort de buitenpresentatie van Ekris BMW Veenendaal gezamenlijk invullen.

De fair wordt woensdagavond 14 november om 20.00 uur officieel geopend door burgemeester Asje van Dijk. Hij doet dit samen met Anouk Smulders. Zij groeide op in Barneveld en werd internationaal bekend als fotomodel in modebladen. Anouk presenteert ook tv-programma’s voor onder meer SBS en RTL en is getrouwd met fotograaf Edwin Smulders. Sinds enige tijd is zij vaste columniste in de BDU-uitgave VeluweLeven.

De fair wordt georganiseerd door GA-Advies & Organisatie in nauwe samenwerking met de directie van Kasteel De Schaffelaar. Voor algemene informatie over de Castle Quality Fair kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie: g.ansink@ga-advies.nl, telefoon 0342-424626, mobiel: 06-15064434.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie