Stichting Sportgala Barneveld ontbonden

29 december 2011 om 00:00 Achtergrond

BARNEVELD - De Stichting Sportgala Barneveld is met onmiddellijke ingang ontbonden. Vorige week donderdag besloot het bestuur van de stichting haar activiteiten stop te zetten. ,,Er is onvoldoende draagvlak om op korte termijn een succesvol vervolg te kunnen verwachten,'' zo vatte voorzitter Alard Fleddérus het besluit samen.

De Stichting Sportgala werd in januari 2006 opgericht. Onder leiding van voorzitter Jur van Ginkel, de toenmalige hoofdredacteur van de Barneveldse Krant, organiseerde de stichting drie keer een Sportgala in Sporthal Oosterbos. Dankzij de financiële steun van het Fortis Fonds Barneveld en andere sponsoren kon het bestuur een aantrekkelijk programma samenstellen. De verkiezing van sportman, sportvrouw, sportvereniging en talent van het jaar stond centraal. Ook werden tijdens de sportieve bijeenkomsten enkele supervrijwilligers in het zonnetje gezet.

De Stichting Sportgala Barneveld ging in 2009 verder zonder de toenmalige voorzitter Jur van Ginkel. Hij moest zich om medische redenen terugtrekken. Het bestuur van de Stichting, die vorige week definitief werd ontbonden, bestond uit interim-voorzitter Alard Fleddérus, secretaresse Ria Bruinekreeft, penningmeester Kees Koolen en de bestuursleden Jaap Alfons, Erik Roest en Berry Kamphorst.

De bestuursleden besloten vorige week unaniem tot het beëindigen van de activiteiten.

Het volledige artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van donderdag 29 december 2011

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie