Bakker nieuwe trainer DWS

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

Afgelopen maandag werden de laatste plooien gladgestreken tussen club en coach. Eerste officiële contact tussen beiden dateert van begin november.

KOOTWIJKERBROEK - Korfbalvereniging DWS uit Kootwijkerbroek heeft een opvolger gevonden voor de na dit seizoen vertrekkende trainer Harry Schut. Arend Bakker (47) staat komend korfbaljaar aan het roer van de derdeklasser, die dit seizoen zo goed op dreef is. De Leusdenaar komt over van de Amersfoortse korfbalclub MIA 2. ,,Dit wordt een soepele overstap denk ik.”

Bakker, die laatstelijk ook vijf jaar Telstar 2 uit Hoevelaken trainde, leidde die maandagavond meteen een training. ,,Ik ken de club al vrij goed doordat we elkaar al vaak tegengekomen zijn bij oefenduels tussen DWS 1 en MIA 2. Harry heeft een stevig team neergezet dat het dit seizoen uitstekend doet met hoge klasseringen in zowel de zaal als op het veld. Het is natuurlijk te hopen dat DWS promoveert. Dan zou handhaving volgend jaar in de tweede klasse een grote uitdaging zijn. Mochten we niet promoveren, dan is promotie volgend seizoen natuurlijk hét doel.”

(Het complete artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van donderdag 22 december 2011)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie