Primeur Kaasschieter Juweliers met shop Ti Sento

7 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

BARNEVELD - ,,Met deze facelift krijgt de entree van Kaasschieter Juweliers direct een andere uitstraling. We zijn de eerste juwelierszaak in Nederland, die met de shop van ‘Ti Sento by Milano’ de nieuwe uitstraling van wereldwijd één van de bekendste zilvermerken kan tonen”, zegt Ralph Kaasschieter.

Ralph (31) is in 2003 partner geworden in de juwelierszaak samen met zijn moeder Riet en vader Huco Kaasschieter. ,,In dat jaar hebben we een geheel vernieuwd pand met een winkeloppervlakte van 250 vierkante meter kunnen neerzetten. We zijn nu toe aan een ingrijpende verbouwing. Het achterste deel waarin de bekende Zwitserse horlogemerken zoals Omega, Maurice Lacroix en Rado er uitspringen, laten we in tact. We hebben hier een rustige, warme en overzichtelijke opstelling, waar we plezierig onze klanten kunnen adviseren.

Wij stoppen met de verkoop van Swarovski-sieraden. Echter de fraaie beeldjes van dit merk blijven we wel verkopen. Kenmerkend voor de Ti Sento-shop is de prominente uitvoering van meubilair in hoogglans wit en de toepassing van roestvrij staal. De etalage bij de entree krijgt een strakke en moderne achtergrond die samen met de fraai uitgevoerde counters, waaraan de verkoop plaatsvindt, een Ti Sento-shop van 30 vierkante meter vormen. Er komt een nieuwe houten zandkleurige/grijze vloer in”, licht Ralph toe.

Eind oktober moet dat gerealiseerd zijn. ,,Maar voor die tijd vindt de opruimingsverbouwing plaats met kortingen van 10-70 procent om ruimte te maken voor nieuwe collecties van fashionmerken van onder meer Diesel, DKNY, Armani, Guess, Michael Kors en Fossil. We willen alle A-merken die we voeren zo goed mogelijk positioneren. We gaan ook mee in de trend van betaalbare accessoires als sieraden en horloges, die mensen wat vaker kopen. Accessoires die passen bij de lifestijl, die de klanten steeds meer invullen. We bieden die sieraden en horloges daarom niet verspreid in de winkel, maar geordend per vitrine aan.”

Tijdens de verbouwing blijft Kaaschieter Juweliers open. De winkel is aangesloten bij ‘Gold Design Juweliers’, waar veel aandacht voor detail en schoonheid, vakmanschap en liefde voor het vak overeind is gebleven. Ralph: ,,We hebben nog een eigen horlogemaker, klokkenmaker en een goudsmid in dienst. Deze laatste is al 42 jaar bij ons. We zijn blij met zo’n stabiel team van medewerkers. Dat geeft vertrouwen naar ons brede klantenbestand van jong tot oud en naar mensen die voor moderne of traditionele sieraden en horloges kiezen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie