Oproep voor Barneveldse Kunstroute 2010

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Stichting Kunstcollectief Barneveld roept professionele beeldend kunstenaars en galeriehouders uit de gemeente Barneveld op zich aan te melden voor de volgende Barneveldse Kunstroute. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei 2010. ,,Wegens overweldigende belangstelling gelden komend jaar nieuwe criteria”, aldus de organisatie.

Professionele beeldend kunstenaars en galeries die zich willen inschrijven dienen te beschikken over een atelier of werkruimte in de gemeente Barneveld en een c.v. waaruit blijkt dat de kunstenaars minimaal vijf jaar aantoonbaar professioneel bezig is als kunstenaar of galeriehouder. Dit kan onder meer blijken uit opleiding, deelname aan exposities en aankooprondes, publicaties in tijdschrift of boek, verkoop en opdrachten of verworven subsidies.

Belangstellenden kunnen vóór 22 januari een c.v. met minstens vijf foto’s en een korte beschrijving van het werk en werkwijze sturen naar Jan-Carel Koster via info@jck.nu. Kosten voor deelname per kunstenaar bedragen 75 euro, voor een galerie 200 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie