Parkmanagement van start op Puurveen

30 december 2009 om 00:00 Nieuws

KOOTWIJKERBROEK - De oprichting van de coöperatieve vereniging parkmanagement Puurveen in Kootwijkerbroek is een feit.

Parkmanagement is het gezamenlijk werken aan een veilig, schoon en duurzaam bedrijventerrein en bestaat op Puurveen uit de gezamenlijke aanpak van de bewegwijzering, de beveiliging en ondersteuning van parkmanagement.

,,Door samenwerking ontstaan zowel financiële als kwalitatieve voordelen voor de ondernemers op het bedrijventerrein”, aldus voorzitter Gijs van de Munt van de nieuw opgerichte vereniging parkmanagement Puurveen.

De oprichting van de vereniging vond maandag plaats onder toeziend oog van notaris mr. Mindert Pool te Voorthuizen. De drie bestuursleden, Wim Top, Bart van de Stroet en Gijs van de Munt tekenden de statuten voor de vereniging.

,,De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de oprichting van de vereniging in samenwerking met de ondernemersvereniging Kootwijkerbroek, Oost NV en de gemeente Barneveld’’, aldus Etienne Schiffelers van deparkmanager.nl. Hij draagt als parkmanager zorg voor de uitvoering van het operationele parkmanagement.

De bouw op bedrijventerrein Puurveen vordert gestaag. Meerdere ondernemers zijn inmiddels gestart en er wordt gebouwd aan diverse panden. De komende maanden vinden verdere kennismakingsgesprekken plaats met de parkmanager om inzicht te krijgen in de wensen en eisen van de ondernemers die zich vestigen in dit gebied.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie