Vragen CDA over skeelerbaan in Barneveld

29 december 2009 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - De Barneveldse fractie van het CDA wil van burgemeester en wethouders weten of er vaart wordt gezet achter de mogelijke aanleg van een skeeler- en schaatsbaan op het huidige ijsbaanterrein bij de Jacob Catsstraat in Barneveld.

Tijdens de behandeling van de begroting in oktober gaf de gemeenteraad unaniem haar steun aan het initiatief van schaats- en skeelervereniging ‘t Grieze Veen en stelde de raad voor het plan mee te nemen in de komende kadernota.

Wethouder Gerard van den Hengel zegde toen toe een onderzoek te starten naar de mogelijke realisatie. ,,Is dat onderzoek al gestart?”, wil de CDA-fractie weten. Daarnaast wil de partij weten of over dit initiatief ook al gesproken is met de buurt of het wijkplatform.

Eerder gaven buurtbewoners in deze krant al te kennen tegen de aanleg van de skeelerbaan te zijn. ,,Zijn er belemmeringen voor de uitvoering van het plan door bij u ingebrachte bezwaren van omwonenden?”, vraagt het CDA daarom. ,,Is realisatie van het plan komend jaar haalbaar?”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie