Bijeenkomst voor starters op zoek naar betaalbare woning in Lunteren

29 december 2008 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Herkenningspunt voor starters op zoek naar een betaalbare woning, Stichting Starters Lunteren (HSSL), heeft verrassend veel aanmeldingen binnen gekregen op het artikel over Collectief Particulier Ondernemerschap (CPO) in deze krant. Meest jonge stellen en enkele alleenstaande jongeren hebben via e-mail van hun belangstelling blijk gegeven. Dat is niet zo verwonderlijk want berekeningen en de gemeentelijke enquête van enkele jaren geleden tonen aan dat het gaat om honderden starters.

De vraag naar informatie over CPO Lunteren is groot en leeft bij allen. In antwoord daarop organiseert Herkenningspunt SSL de eerste startersbijeenkomst op woensdag 21 januari in de Prinsenhof te Lunteren. De sleutel tot veel betaalbare woning voor je geld ligt in 'doe-het-samen, doe-het-zelf'.

De CPO groep 'De Geluksvogels' uit Kootwijkerbroek presenteert die avond boeiende en stimulerende ervaringen over hun lopende project. De Rabobank legt uit wat zij voor de starters kan betekenen en HSSL opent de deur voor de aanpak in Lunteren. Na de presentaties is er gelegenheid in te schrijven. Aan balies bestaat de mogelijkheid aanvullende informatie te vergaren.

Evenals de starters die zich al hebben aangemeld, zijn alle serieuze kandidaten en starters met belangstelling voor CPO Lunteren van harte welkom. Aanvang van de bijeenkomst is 20.00 uur. De toegang is vrij evenals het parkeren. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voor starters die niet in de gelegenheid zijn op die avond te komen volgt een herkansing op 4 maart, eveneens in de Prinsenhof.

* E-mailadres: starters.lunteren@upcmail.nl

* Webadres: www.starterslunteren.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie