Kerstpakketten Colour4kids voor kinderen Litouwen (+ video)

12 december 2008 om 00:00 Nieuws

GARDEREN/HARSKAMP - Vrijwilligers van de stichting Colour4kids hebben donderdag in de brandweerkazerne in Garderen kerstpakketten samengesteld en gesorteerd voor hulpbehoevende mensen in Litouwen.

Het gaat om een actie voor een kindertehuis met verstandelijk gehandicapte kinderen, een school en een aantal arme families in de regio Kelmé. Een groot aantal particulieren uit deze regio heeft schoenendozen gevuld met onder meer voedsel en speelgoed voor ruim 220 kinderen in Litouwen. Via de stichting kregen ze vooraf informatie over het bewuste kind, zodat ze het kerstpakket 'op maat' konden vullen.

Verder ontving Colour4kids van een aantal bedrijven een grote partij nieuwe schoenen, kleding, kerststollen en levensmiddelen. Zaterdag vertrekken Bart van Middendorp en Steven Mulder uit Garderen, Leif Dokter uit Putten en Erik van Middendorp uit Harskamp met twee grote bestelbussen naar Litouwen. De voertuigen zijn gratis beschikbaar gesteld door twee bedrijven. Meer informatie: www.colour4kids.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie