Cheques Wandelfestijn voor Logeerhuis en jeugdzorg

9 december 2008 om 00:00 Nieuws

VOORTHUIZEN/BARNEVELD - Henk Morren en Teunis Ruiter van de Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten uit Voorthuizen hebben maandagavond een cheque overhandigd aan twee goede doelen. Annelies Veldhuizen van het Logeerhuis in Voorthuizen nam een cheque van € 5.000,- in ontvangst. En Whijnanda Bergsma-de Groot van de Stichting Bredervoort (rechterfoto) ontving € 1.300,-. Het totaalbedrag is de opbrengst van het Wandelfestijn 2008.

Liefst 750 mensen liepen 24 mei een prachtige wandeling voor het goede doel. De opbrengst moest nog officieel worden uitgereikt.

Het Logeerhuis, een opvanghuis voor thuiswonende kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, heeft het geld besteed aan nieuwe tuinmeubels, speelgoed en dekbedden. Stichting Bredervoort, een organisatie die jeugdzorg biedt, heeft een nieuwe overkapping geplaatst bij het pand aan de Nieuwstraat 18-20 in Barneveld, schuin tegenover het gemeentehuis, en een nieuw bankje voor buiten aangeschaft. ,,Hiermee is het ingezamelde geld goed besteed”, zegt Henk Morren van de stichting. Zaterdag 16 mei 2009 is er opnieuw een Wandelfestijn dit keer in de omgeving van Veenhuizerveld en Garderen (www.wandelactitiviteiten.nl).

Op de eerste foto staan van links naar rechts: Anneke van Donselaar, Carla Vos (Logeerhuis), Thea van Zoeren, Gert van Beek, Annelies Veldhuizen (Logeerhuis) Teunis Ruiter, Floor Blankespoor en Henk Morren. Op de skelter (onderdeel van de gift) zit Linda Rouwhorst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie