Mulder per direct weg bij VVB

8 december 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Rinie Mulder stopt ermee bij VVB. De trainer uit Ede heeft na de wedstrijd tegen Harskamp zijn contract ingeleverd. ,,Het gaat hier gewoon niet meer."

De zaterdagsectie van de Barneveldse voetbalclub staat momenteel op de laatste plaats in de vierde klasse B met slechts één punt. Mulder: ,,Ik heb diverse keren een signaal aan het bestuur afgegeven. Anderhalve maand geleden heb ik bij hen al wat vragen gesteld over de gang van zaken binnen de club. Daar wil ik nu niet al te specifiek op ingaan; feit is wel dat ze mij nog altijd niet hebben beantwoord. Het bestuur zal nu wel moeten reageren, nu ik hier weg ben."

De vereniging betreurt het in een persbericht ten zeerste dat Mulder genoodzaakt is halverwege het seizoen te stoppen. ,,We wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan. We hopen op korte termijn een passende oplossing te vinden voor de selectie van de zaterdagafdeling. Evert Haverkamp, de leider van het eerste elftal, zal, zolang nodig, het coachen van de wedstrijden op zich nemen." Vanuit het bestuur wilde verder niemand inhoudelijk reageren op het vertrek van Mulder. Zowel secretaris Nico van Dijk als penningmeester Engbert van Esch vinden ,,dat het geen zin heeft" verder op de zaak in te gaan.

(Het complete artikel is te lezen in de Barneveldse Krant van maandag 8 december 2008)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie