Voorthuizenaar (31) overlijdt na ongeval

24 november 2008 om 00:00 Nieuws

VOORTHUIZEN - In Voorthuizen is geschokt gereageerd op het overlijden van Ilex van Beek, mede-eigenaar van café De Lindeboom. De 31-jarige Voorthuizenaar raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.40 uur bij een ongeval op de Nieuwe Voorthuizerweg tussen Voorthuizen en Nijkerk zo ernstig gewond, dat hij later in de nacht in het ziekenhuis is overleden.

De Voorthuizenaar Beek raakte door nog onbekende reden van de weg en botste met zijn auto tegen een boom. Het slachtoffer moest door de brandweer uit de auto worden gehaald en werd per ambulance overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

Op het terras van café De Lindeboom is een herdenkingsplek ingericht. Woensdag is er van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid om te condoleren in het café. Ook is er de mogelijkheid om afscheid te nemen van Ilex. Donderdag start om 14.00 uur een afscheidsbijeenkomst in het EABN uitvaartcentrum in Nijkerk. Aansluitend vindt om 15.15 uur de begrafenis plaats op de naastgelegen algemene begraafplaats.

Café De Lindeboom is tot en met vrijdag gesloten. Op zaterdag vindt vanaf 20.00 uur een herdenkingsavond plaats in het café. Op de website www.cafedelindeboom.com is een condoleanceregister geopend. Daarop stonden vanmorgen al ruim vijfhonderd reacties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie