Betonfietspad langs Van Zuylen van Nieveltlaan

20 november 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Wegenbouwbedrijf Bruil uit Ede start donderdag 27 november met de aanleg van een betonfietspad langs de Van Zuylen van Nieveltlaan in Barneveld vanaf de kruising met de Drostendijk in de richting van kasteel De Schaffelaar.

Het fietspad wordt zodanig aangepast dat het in twee richtingen kan worden bereden. De werkzaamheden moeten uiterlijk vrijdag 19 december zijn afgerond.

Auto’s kunnen tijdens deze periode niet vanaf de Van Zuylen van Nieveltlaan de Barnseweg oprijden naar het parkeerterrein van Het Geldersch Landschap, de Oranjerie en kasteel De Schaffelaar. Zij moeten dan via de Drostendijk naar de Barnseweg rijden. De afsluiting voor auto’s van de Barnseweg bij de kruising met de Drostendijk en Wesselseweg wordt daarom tijdelijk opgeheven. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de Barnseweg richting Wesselseweg.

Voor vragen over de uitvoering kan contact worden opgenomen met de heer A.S. Hagen van de afdeling vastgoed & infrastructuur van de gemeente, telefoon 06-51252496.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie