Herinrichting Nieuwstraat start 24 november

20 november 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Aannemingsbedrijf Vink start maandag 24 november met de herinrichting van de Nieuwstraat in Barneveld. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de kruising Nairacstraat/Nieuwstraat tot en met de vestiging van Super De Boer ter hoogte van de Kampstraat. De klus duurt tot 5 december.

De werkzaamheden zijn onderdeel van het Centrumplan en sluiten aan op de werkzaamheden aan het Raadhuisplein. Voor verkeer dat over de Nieuwstraat richting centrum wil rijden, wordt een omleiding ingesteld. maken van een omleiding. Deze omleiding wordt als volgt uitgevoerd:

- Verkeer vanaf de Burgemeester Kuntzelaan richting Nieuwstraat kan doorrijden tot Super De Boer en wordt daarna verder geleid door de Kampstraat.

- Verkeer met als bestemming de directe omgeving van het gemeentehuis, komend vanaf de Burgemeester Kuntzelaan, wordt omgeleid over de Nairacstraat.

- De Nairacstraat kan twee weken in twee richtingen worden bereden.

,,De gemeente Barneveld en de firma Vink doen er alles aan om deze werkzaamheden met zo min mogelijk overlast voor aanwonenden, ondernemers en winkelend publiek uit te voeren’’, schrijft de gemeente in een persbericht.

Voor vragen: de heer A.S. Hagen van de afdeling vastgoed & infrastructuur, telefoon 06-51252496.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie