De Waard volgt Van den Belt op als directeur Nebo

18 november 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Henk de Waard volgt vanaf 1 januari Tom van den Belt op als directeur van zorgcentrum Nebo in Barneveld. De nieuwe bestuurder is verpleegkundige, heeft managementervaring en is jurist. De Waard (45) woont momenteel in Emst en is interim-bestuurder van een verzorgingshuis.

De benoeming van de nieuwe directeur vond plaats na een intensieve sollicitatieprocedure, meldt het zorgcentrum in een persbericht. ,,Alle geledingen binnen Nebo zijn daarbij betrokken geweest. Personeel en vrijwilligers, alle afdelingen, de volledige cliëntenraad en ondernemingsraad hebben gesprekken gevoerd met de kandidaten. Uiteindelijk heeft de raad van toezicht gekozen voor Henk de Waard, een besluit dat zeer breed gedragen is binnen de organisatie.’’

Van den Belt, die vorige maand al afscheid nam van de christelijke organisatie voor zorg en welzijn HdS, wordt wetenschappelijk beleidsmedewerker bij het kenniscentrum van Espria, een samenwerkingsverband van de zorgorganisaties Evean Groep, Philadelphia en Woonzorg Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie