Pizzakoerier met geweld beroofd op Bosrand Lunteren

30 december 2007 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Een 17-jarige pizzakoerier is zaterdagavond op de Bosrand in Lunteren met geweld van zijn geld beroofd. Het slachtoffer raakte daarbij niet gewond. De politie stelt een onderzoek in en roept eventuele getuigen op te reageren.

Volgens het slachtoffer wilde hij rond kwart voor tien een maaltijd bezorgen in Lunteren. Op de Bosrand zou hij door een onbekende zijn aangesproken, waarna hij werd bedreigd met een mes of iets wat daar op leek. Vervolgens moest hij zijn geld inleveren. Inmiddels waren nog twee onbekenden verschenen en kreeg de koerier een klap. Daarna renden de drie daders weg.

Gewaarschuwde agenten stelden direct een onderzoek in. Daarbij werd een jongen in de omgeving aangehouden. Hij bleek echter niets met de beroving te maken te hebben en werd weer vrijgelaten.

Volgens het slachtoffer zou het gaan om drie blanke jongens. Twee van hen droegen vesten met capuchons, de derde had dat niet en zou blonde krullen hebben. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of die andere informatie hebben die van belang kan zijn bij het onderzoek worden verzocht te bellen met de Edese politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie