Koninklijke BDU Uitgevers neemt belang in Business Events

30 december 2007 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - Koninklijke BDU Uitgevers en Business Events BV gaan per 1 januari nog nauwer samenwerken. De BDU neemt dan een minderheidsbelang in het bedrijf. Koninklijke BDU Uitgevers is al enige jaren de mediapartner van een aantal business events.

Business Events wordt versterkt met Kees van den Breemer, die nu nog leiding geeft aan de Verkoop Binnendienst van Koninklijke BDU Uitgevers. Het is de bedoeling dat de BDU op termijn Business Events volledig overneemt.

Het eerste Business Evenement werd negen jaar geleden voor ondernemers in de gemeente Barneveld gerealiseerd. Sindsdien hebben de netwerkevenementen voor ondernemers zich positief ontwikkeld wat betreft eventpartners, voorgedragen bedrijven en aantallen bezoekers.

Business Events produceert onder meer de jaarlijkse ondernemersevenementen in de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal, Harderwijk, Tiel en Nijkerk. Er bestaan concrete plannen om het succesvolle concept in nog meer gemeenten te introduceren.

Gert Ansink (rechts op de foto) blijft de komende periode directeur. Event manager Kees van den Breemer (links op de foto) neemt in de toekomst de leiding over.

Door de nauwere samenwerking kan er voor de eventpartners en overige direct betrokken instanties een nog professionelere dienstverlening worden geboden.

Vanaf het eerste event in Barneveld is Koninklijke BDU Uitgevers mediapartner. Niet alleen de events zelf zijn interessant, maar bijvoorbeeld ook het ontwikkelen van multimediaconcepten rond events en een verdergaande interactie met het zakenmagazine Bedrijf.

De participatie in Business Events past in de strategie van Koninklijke BDU Uitgevers. Er zal sprake zijn van versterking van de lokale activiteiten in verschillende gemeenten in het verspreidingsgebied van de lokale nieuwsmedia.

Koninklijke BDU Uitgevers en Business Events hebben dezelfde kring van zakelijke relaties: ondernemers(verenigingen), bedrijvenkringen en gemeentes. De activiteiten van beide bedrijven liggen in elkaars verlengde. Ook bij het uitgeefcluster Vak-en Publieksmedia van de BDU zijn er vanuit marketingoverwegingen regelmatig verzoeken en ideeën voor zakelijke evenementen.

Per 1 januari 2008 wordt de nieuwe naam Network Business Events in de markt gezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie